shopify
analytics tool

Ăia nemţi, ăştia nemţi, mama lor la toţi! – video

Noul sens giratoriu din zona marketului Lidl crează în continuare necazuri tecucenilor. Urmare a neînţelegerii dintre administraţia tecuceană şi conducerea marketului Lidl, intrarea principala a fost blocată. Noua cale de acces din sensul giratoriu trebuia, conform înţelegerii între părţi, să fie finalizată de ceva vreme. Pentru că aceasta nu a fost realizată în termenul stabilit, s-a dat dispoziţie de blocare a intrării în market.

Toate bune şi la locul lor dacă nu ar fi avut de suferit tecucenii. În noaptea trecută (n.r. 29. Aug.2014) din dispoziţia edilului s-a început trasarea noii caii de acces acoperindu-se segmentul de drum cu balast. Stratul depus a fost suficient de gros ca să creeze probleme conducătorilor auto şi mai ales celor neexperimentaţi. Aceste lucrări au fost executate pe terenul Lidl cu utilajele primăriei.

Nu înţelegem reaua voinţă a celor două părţi de a ajuta tecucenii care intrau ca într-o capcană. Conducerea Lidl ar fi putut să posteze un necalificat în acesta perioada să dirijeze maşinile spre ieşirea din spate cu ieşirea Altex-Termoclas.  Primăria Tecuci, cu ajutorul unui poliţist local ar fi evitat nemulţumirea conducătorilor auto dacă-i dirija să reintre în sensul giratoriu şi să intre pe acelaşi drum de la Termoclas.
Nici pietonii nu au rămas “nesancţionaţi” de neglijenţa celor două părţi. Aceştia până la ora 17 au intrat în market “înotând” în balast.

Curat occidental… Şi când te gândeşti că este un banal sens giratoriu.

11 Comments on "Ăia nemţi, ăştia nemţi, mama lor la toţi! – video"

 1. Un lucru e cert,cu cît o maimuță se urcă mai sus în copac, cu atât mai tare i se vede fundul, Asistăm la tristul spectacol oferit de un personaj hilar, o mediocritate ambiţioasă şi vicleană, cu foarte multe pretenţii şi ifose dar cu caracter si calități zero. Bucuria lui e pe măsura frustrărilor pe care le are. Azi acest personaj se “pupă pe gură” cu cei pe care pană mai ieri ii batjocorea si umilea in fel si chip. În tot acest timp, ceilalți “aruncați din căminul conjugal” îl tot mușcă de fund în speranța că-l vor auzii tipând. Servilismul, lipsa de moralitate şi de principii, duplicitatea fără demnitate a tuturor celor implicați, duc și dau naștere acestei mascarade ridicole la care suntem nevoiți să asistăm cu toții. Și astfel, GONG. A început o noua reprezentație a personajului principal, bufonul politic.
  E atât de sincer în acțiunile lui încât, iată, nici nu-i mai trebuie mască. Exersează de zor șpagatul, un siretlic de-al lui mai ieftin. Consilierii lui spun că este un număr de senzație. O fi, dar, din câte constatăm de fapt, se dă în stambă ca pe derdeluș și reusește de fiecare dată să se lovească, ca nimeni altul, cu fundul de pământ. Datul peste cap este un alt punct forte în programul său. De data aceasta însă, cu regret, constatăm ca nu se mai produce nicio minune. În campania electorala bufonul se dădea peste cap și lăsa in urma lui pere mălăiețe. Se pare că, din ce în ce mai mult, perele mălăiețe devin si sunt rodul viziunii lui de neamț, în a ne vinde nouă cât mai multe blănuri achiziționate de la urșii din pădure.
  Pentru a urmari binele într-un mod real, este esential să luă lucrurile așa cum sunt ele.

  L-aș disprețui mai mult dacă l-aș desconsidera mai puțin
  .
  Analizați, gândiți și judecați.

  Orice asemănare sau asociere cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare si cade in sarcina cititorului.

 2. Se va vedea inutilitatea acestui sens giratoriu în momentul când se va da în folosință șoseaua de centură și traficul va fi minimal în această zonă. Dar cum în România se gândește doar în prezent și nu în viitor e normal să se facă lucrări edilitare care după ceva timp sunt inutile. Nu este doar cazul Tecuciului. Cunosc zeci de cazuri din alte localități, începând cu capitala, unde au fost făcute lucrări edilitare care la prima vedere erau necesare dar după realizarea altor lucrări a făcut ca acestea să fie inutile așa ca toată munca să fie de pomană. Hai România!

  • Părerologul de Tecuci | 1 septembrie 2014 at 09:09 | Răspunde

   Chiar de pomană…? ! Să nu uităm de parandărătul ascuns în spatele unor astfel de in”utilităţi” urbanistico-futuristico-şmecheristico-primăristice…

 3. Mitica Dimitrov | 30 august 2014 at 23:37 | Răspunde

  Nu ma indoiesc ca cei de la Comisia Europeana il vor sanctiona pe primar, deoarece a intervenit si modificat in mod ilegal proiectul, si va fi pus sa restituie banii cheltuiti cu aceste modificari. Un primar, fie el si liberal, nu poate impune nimanui, fie firma ori persoana fizica sa modifica calea de acces in curtea societatii sau a locuintei. Cum in acest caz asistam la un grav abuz de putere, a primarului Tuchel,speram ca parchetul sa se autosesizeze si sa il ia la intrebari.
  Rog politia locala sa faca publice inregistrarile cu accidentul mortal, care a avut loc in urma cu circa 10 zile la acest sens giratoriu, sa vedem daca nu cumva a fost provocat de modificarile ilegale facute de primar. Nu de alta dar pe stalpi existau doua camere de filmat, vorba tepeanului, montate pentru siguranta noastra.

 4. Ieri 29.08.in jurul orei 9.30 a.m./ dupa ce am facut cumparaturile la Lidl am patinat in pietris pina a iesit fum din cauciucuri,nu ca sunt un incepator,am permis din1979 ma pricep la asemenea capcane dar stratul de balast era prea mare si ne tasat.Era un echipaj de la politia locala care stateau in masina in spatele magazinului de la noua intrare si rideau de mine ca sunt fraier ,mentionez ca asa spuneau”uite si fraierul da la peste”.Dupa ce am iesit din capcana ,ca fiecare sofer inspectez masina.Burduful la planetara stinga rupt si vaselina aruncata pe caroserie.Cu care neamt sa discut pt. a repara masina.

 5. iobagi in fuga | 30 august 2014 at 11:21 | Răspunde

  Tuchel se invarte intr-un sens giratoriu de cand a ajuns primar si parca nu mai reuseste sa iasa din el.
  Ametit de puterea unei functii pe care nu o merita personajul asta sinistru cauta scandal cu toata lumea. Sta ascuns ca un las si da ordine aghiotantilor sa isi bata joc de tecuceni.

  Asa isi dovedeste incompetenta: nu poate sa faca nici macar un SIMPLU ROND. O banalitate care treneaza de luni de zile. Asta fiindca tapeanul e specializat pe distrus, nu pe construit.

  Finkelstain a facut rondul de la Kaufland, dar nu am auzit sa il prezinte ca pe o mareata realizare. Finkelstain avea bun simt si era civilizat. Asta se comporta ca un iobag.

  • Dar sa nu uitam. Tapeanul nu a facut nici mcar rodul de la Lidl. Rodnul face parte din proiectu european de modernizare a zonei de sud a orasului, proiect european ce a fost muncit si castigat de Fiki. Tapeanul trebuia doar sa urmareasca cum se realizeza proiectul, fara sa intervina cu nimic. Dar cum vrea sa se dea si el mare a intervenit pe proiect si a iest prost.

 6. Mai fratilor la ce ,,specialisti” sunt in primarie cum naiba sa nu fie balast de un metru grosime pe aleea de la Lidl. Vai de capul lor , ba nu vai de capul nostru ce ne asteapta

 7. Parvulescu Serban | 30 august 2014 at 04:38 | Răspunde

  Nu sunt nici eu un admirator al tapeanului, dar asta nu inseamna sa-i caut cu orice pret nod in papura si sa cad in ridicol … “sa posteze un necalificat”, “cu ajutorul unui politist local”, “pana la ora 17”, etc, etc ! Sa ne aducem aminte de amenajarile aleilor si cailor de acces din mandatul lui Fiki, fara necalificati, fara “locali”, cu zile intregi de blocaje pentru riverani. Mai iesiti si voi in public, mai ascultati parerile oamenilor si ar trebui ca articolele sa fie semnate, asa, sub protectia anonimatului, poti bate campii linistit, fara sa te laude nimeni, sau fara sa-ti spuna ceva de dulce, adica fara nici o raspundere morala a lucrului propriu.

  • E clar că sunteţi imparţial şi nu sunteţi simpatizant al edilului… Că lumina nopţii.
   Că ieşim şi circulam prin Tecuci mai mult decât vă închipuiţi sta dovada acest articol. Şi nu numai.
   Din pricină că nu ne urmăriţi nu aveţi cum să ştiţi că am clarificat acest aspect al semnării articolelor. Dacă doriţi să înjuraţi la adresa administratorului, sunteţi liber să o faceţi. Lumea va înţelege. Şi nu ţineţi mizeria în gât căci se alterează. Eliberaţi-vă!
   Dar am o întrebare: ce este calomnios în acest video?
   Ce este denigrator în faptul că semnalăm chinul prin care au trecut sute de tecuceni?
   Credeţi că dacă ne raportăm la Finkelstain, tecucenii prinşi în acesta capcană ar fi fost consolaţi şi nu ar mai fi înjurat cu foc? Doriţi să postez şi coloana sonoră a filmuleţului?
   Nu cred că aţi fi încântat, aşa fan al administraţie (necondiţionat), de înjurăturile şi afirmaţiile tecucenilor pe care nu i-am invitat noi la cumpărături.
   ProTecuci este, aşa cum am anunţat în decursul anilor, un ziar de opinie. Nu un loc în care să preamărim autorităţile. Pentru asta s-a inventat: TECUCEANUL

  • Dar cu ce pret isi permite acest individ de la Tepu sa faca lucrari pe terenul Lidl cu banii Primariei? Nu este nod in papura deloc. Este incompententa acestui individ. Fiki a asfaltat str. Bobalna, str. Decebal, str. Stefan Cel Mare, si multe altele fara ca soferii sa isi distruga masinile. Nu este nod in papura sa intri cu masina proprie in piatra si apoi sa ti distrugi planetarele, bara de protectie si multe altele din cauza unor incompetenti. Era greu sa-i duca mintea sa tasese piatra aia.Si ma rog cu ce drept sa inchida el intrarea Lidl? Ce a fost inainte intrarea principala Lidl sau intersectia? Nu avea decat sa-si faca intersectia asa incat s anu deranjeze intrarea Lidl. Fraieri sa fie aia de la Lidl sa accepte inchiderea intrarii principale. Nu te-am pus eu sa imi trantesti intersectie in fata portii ca esti tu smecher. Daca vrei intersectie poti sa ti faci dar nu ma deranjezi pe mine proprietar particular.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!