shopify
analytics tool

Ai grijă ce iţi doreşti că se poate îndeplini – mesaj pe soclul statuii lui Cuza

Astăzi, 23 aprilie 2014,  a fost o zi mare pentru tecuceni – Sarbătoarea Sfantului Gheorghe – ocrotitorul municipiului Tecuci. La mulţi ani! Tot astăzi, soclu statuii lui Cuza a fost vandalizat.

Cu greu s-a putut şterge mesajul şi acum încă este vizibil. Dincolo de conţinutul care ne aminteşte de vremurile de  mult apuse – nu că nu am simţi în ultimul timp din ce în ce această presiune asupra noastră – rămâne poate o dorinţă ascunsă precum şi imposibilitatea de a o arăta altfel. Oare?

Se-sterge-mesajul-ce-a-vandalizat-soclul-statuii-lui-Cuza-la-Tecuci  Ciudat este că abia la orele 11.30 se ştergeau aceste mesaje, în timpul slujbei ce avea loc in biserică, cu oameni numeroşi în zonă. Să nu fi văzut nimeni? Poliţia Locală?

Gestul în sine este de condamnat. Mesajul ….  Cred că mesajul făcea referire la placa de marmură cu numele domniei sale Primarul, nu era adresat celui ales pentru această funcţie, faţă de care alegătorii sunt foarte îngăduitori, suportându-i orice, după cum se poate constata in fiecare colţişor al Tecuciului.

Astfel de mesaje apar atunci când libertatea cuvântului este din ce în ce mai îngrădită, atunci  când vezi că nimic nu se face pentru o revenire la o stare de normalitate, sau cand aceasta este întoarsă pe dos.

Sursa: tecuceni.ro

5 Comments on "Ai grijă ce iţi doreşti că se poate îndeplini – mesaj pe soclul statuii lui Cuza"

  1. in cel mult doua luni ve-ti fi la fel ca pohrib (dintrun contestatar vehement,unul care face reclama pe bani primarii pt spectacole), cu primarul miile de articole care au fost impotriva primarului vor fii date uitarii.rusine

    • Nu intelegem… Anticipati ce vom publica in urmatorele doua luni? Daca aveti asemenea viziuni, denota ca sunteti un bun jurnalist si cetatean, prin urmare va rugam sa participati ca si colaborator. Semnati-va articolele de opinie si va garantam ca le publicam atat online cat si pe ziarul tiparit. Pana atunci… e doar o simpa speculatie. Adresa nostra e stiuta: contact@protecuci.ro.

    • Poh-ârb-ul radio1-televizionist se pupa pe bot cu țucalul primăriei când cânta Fuego….probabil că erau amândoi sub euforii bahice, pentru că altădată se respectau unul pe altul cu șuturi în cur…!

    • Daca va uitati in arhiva siteurilor Protecuci si Tecuci.eu veti constata ca acestea au fost tot timpul in opozitie. Mai mult in vremea fostei administratii erau articole mult mai virulente la adresa primarului de atunci. Pe cand acum actualul primar e tinut in puf.

  2. Cât de penibil era ieri Tuchel la evenimentul de înfratire, primarul din Cahul era normal, umil, relaxat, Tuchel taranoi plin de sine cu pieptul în fata, cu diagonala lata 4 m, megaloman, grandoman, si vrajeala la începutul evenimetului „POLITIA LOCALA SA FACA LINISTE…” maximul penibilului, aroganta prosteasca, idiotenie maxima. Bai taranoiule, locul tau este in TRANSNISTRIA!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!