shopify
analytics tool

Aglomeraţie la Bursa Locurilor de Muncă

Tecucenii aflaţi în căutarea unei slujbe s-au prezentat în număr foarte mare la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Cele mai multe posturi oferite au fost destinate bărbaţilor şi persoanelor cu studii medii. Multe tinere au plecat însă dezamăgite de oferta angajatorilor.

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţelor de Muncă (ALOFM) Tecuci a fost luată cu asalt de către numeroşi şomeri dornici de a-şi găsi un loc de muncă în această perioadă de criză. Cu mult timp înainte de a se deschide oficial porţile Bursei Generale a Locurilor de Muncă oamenii s-au adunat în faţa sediului Agenţiei pentru a fi siguri că vor ajunge să discute cu angajatorii. Cele mai multe posturi au fost destinate bărbaţilor, deşi la nivelul municipiului Tecuci sunt foarte multe femei aflate în căutarea unui loc de muncă.

Astfel, cei 24 de agenţi economici prezenţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă au oferit celor prezenţi 113 locuri de muncă, majoritatea pentru cei cu o pregătire profesională medie. Pentru cei cu studii superioare au fost doar câteva locuri de inginer constructor, inginer instalaţii, inginer mecanic, consultant financiar, contabil sau redactor. Cele mai numeroase posturi au fost cele de muncitori necalificaţi, manipulanţi, lucrători comerciali, vânzători, montatori mobilă, faianţari, electricieni întreţinere, barmani, fierari, zugravi, frezori , strungari, sudori, etc.  …citeste intreaga stire

Autor: Iulieta Groza – Impartial

Fii tu primul care comentează on "Aglomeraţie la Bursa Locurilor de Muncă"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*