shopify
analytics tool

Află ce salarii vor lua directorii şi angajaţii de la Piaţă şi Ecotec

Sedinta-de-indata-19-martie_protecuci.roConsiliul Local Tecuci s-a întrunit marţi, ora 15, în şedinţă de îndată. Primele două proiecte de pe ordinea de zi au vizat aprobarea grilelor de salarizare la Piaţă şi la Sc Zone Verzi Tec Srl (fostul Ecotec). Salariile de bază sunt următoarele: 4000 leidirector general, 3500 leidirector executiv, 2000 leişef serviciu, 1300şef birou, 1000 leişef formaţie, funcţionar studii superioare1200 lei, funcţionar studii medii900 lei, muncitor calificat800 lei, muncitor necalificat750 lei. La salariile de bază se vor aplica următoarele sporuri: spor vechime de până la 25%, spor noapte până la 25%, spor calculator 10%. Au mai fost aprobate organigrama şi statul de funcţii ale Sc Zone Verzi Tec Srl: 109 posturi din care 18 vacante. Cel de-al treilea proiect de pe ordinea de zi făcea referire la modificarea regulamentului privind taxa de habitat, vizând persoanele juridice. În expunerea de motive a proiectului se menţionează:” Prin regulamentul referitor la taxa de habitat cu destinaţia salubrizare aprobat prin HCL nr. 71/11.05.2011 cu modificările ulterioare au fost stabilite o serie de criterii discriminatorii în ceea ce priveşte plata acestei taxe de către persoanele juridice. Astfel o parte din agenţii economici au continuat să funcţioneze în baza contractului de prestări servicii încheiat cu SC Compania Romprest Service SA, iar alţii au fost obligaţi la plata taxei de habitat în funcţie de numărul de angajaţi. Întrucât la data de 19.03.2013 expiră contractul de concesiune a serviciului de salubrizare încheiat cu societatea susmenţionată, pentru a putea reglementa, în regim de urgenţă procedura de încasare a taxei de habitat de la persoanele juridice, este necesară modificarea Regulamentului numai cu privire la aceste persoane”. Taxa de habitat a crescut în 2013, pentru persoanele juridice, cu sume cuprinse între 1 şi 10 lei/lună, în funcţie de numărul de angajaţi. Ultimul proiect a presupus aprobarea transmiterii în administrare, pe termen limitat (3 ani cu posibilitatea prelungirii), a imobilului situat în Tecuci, strada Elena Doamna, nr. 1, Serviciului Comunitar Local de Evidenţa a Persoanelor, redevenţa lunară fiind de 5000 de lei. A urmat o şedinţă AGA convocată de directorul Sc Zone Verzi Tec Srl, Iulian Mircea. Pe ordinea de zi s-au aflat: hotărâre AGA pentru aprobarea numirii secretarului tehnic al Adunărilor Generale ale Asociatului Unic UAT Tecuci al Sc Zone Verzi Tec Srl (singura persoană propusă a fost Otilia Duma, inspector resurse umane în cadrul societăţii); hotărâre AGA pentru aprobarea organigramei, statului de funcţii şi grilei de salarizare ale Sc Zone Verzi Tec Srl.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

6 Comments on "Află ce salarii vor lua directorii şi angajaţii de la Piaţă şi Ecotec"

 1. Ba DNA si SRI -ul lui mos Craciun e asa ceața la Tecuci ca nu vedeti nimic?sau si voi……….

 2. curtea de conturi | 3 aprilie 2013 at 07:54 | Răspunde

  Acordarea sporului de calculator este ilegala, conform Curtii de Conturi. Aceasta a decis dupa efectuarea mai multor controale la primariile din judet ca acsti bani trebuiesc returnati. Acest lucru s-a intamplat si la primaria Tecuci. Cu toate acestea primarul Tuchel cu de la sine putere continua sa acorde aceste sporuri.

 3. NU MAI SUNT LOCURI VACANTE!Bancile din CIPRU au fost inchise,de unde bani de spaga! Ha..Haa.Botanistilor!Suntem in Romania,ce concurs,ce anunt!Chiar nu cerdeti ca SPAGA e mai dulce decit laptele matern?

 4. Buna ziua, as dori sa stiu cum pot afla care sunt acele 18 locuri vacante si daca se fac angajari. O zi buna.

  • normal ar fi ca pentru locurile vacante sa se faca concurs (ca pe vremea lui finkelstain) dar acum sigur vor fi unsi lingai si lipitori de afise de la USL.

   slab primar am mai votat.

   • ai dreptate! ATI FOST CUMVA IN VIZITA LA TEPU? Va recomand sa vedeti minunile realizate de mitocanul asta de primar.nimic,nimic,nimic… Se lauda cu realizarile din Tepu! a FACUT COMUNA DE RUSINE! iN AFARA DE CATEVA HULITE ASFALTATE VAI DE MAMA LOR, NIMIC!Nu trotuare, nu sant de scurgere, nici o urma de sistematizare, pur si simplu asfalt peste praful ulitelor. Faceti un efort si duceti-va la Tepu sa vedeti cu ochii vostri urmarile exercitarii mandatului de primar 8 ani! Asa va ajunge si Tecuciul!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!