shopify
analytics tool

„Afaceri” de criză: cerşetoria, prostituţia şi prosteala pe faţă

Fetite pe centura_protecuci.ro
Fetite pe centura_protecuci.ro  Poliţia Locală, în colaborare cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Tecuci, efectueaz o serie de acţiuni ce vizează depistarea cerşetorilor. Astfel de acţiuni au loc săptămânal şi în ciuda faptului că acţiunile se desfăşoară cu ritmicitate, numărul celor care fac din cerşetorie un mod de viaţă este relativ acelaşi. Mai mult de atât, pe lângă cerşetorii „cu ştate vechi”, pe „traseu” au reapărut tinerele care vând… plăceri trupeşti. În acest sens, în informarea Poliţiei Locale Tecuci se precizează: „În perioada 28.07.2012-01.08.2012, un echipaj de poliţişti locali a însoţit personalul din cadrul Serviciului de Asistenţă socială în vederea depistării cerşetorilor din zonele comerciale frecventate de populaţie, ocazie cu care au fost legitimaţi mai mulţi cerşetori, fiind luaţi în evidenţă pentru întocmirea dosarelor de asistenţă socială. În cadrul aceleiaşi misiuni au fost depistate în zona staţiei Peco Lukoil un număr de două persoane de sex feminin, care au fost sancţionate la Legea 61/1991, pentru obţinerea de foloase materiale în urma întreţinerii de acte sexuale”. Se pare că cea mai veche meserie din lume, prostituţia,  a revenit pe fondul profundei crize financiare, alături de cerşetorie şi furt.
O altă categorie de „cerşetori” e reprezentată de acele persoane înarmate cu dosare şi fotografii ale unor copii grav bolnavi, persoane care au „răsărit” în mai toate locurile aglomerate din municipiu. Cu glas mieros, acestea solicită un sprijin financiar pentru un copil bolnav, de cele mai multe ori. „Voluntarii” ce adună bani de la cetăţenii miloşi nu sunt deranjaţi nici de soarele arzător, nici de faptul că foarte mulţi tecuceni îi trimit la muncă pentru a câştiga bani, ei rabdă cu stoicism orice vorbă „duhovnicească”, numai bani să iasă.
Preluat din monitoruldegalati.ro , scris de Iulieta Groza

2 Comments on "„Afaceri” de criză: cerşetoria, prostituţia şi prosteala pe faţă"

  1. Vai de capu lu’ asta de ne conduce:-j Cer oamenii lui posturi?…De asta nu sunt bani in Tecuci…ca la muzeu nu e director politic! Mai bine tu asta de conduci…asfalteaza groapa din fata casei de cultura si dupaia schimba directorul….sunt atatea strazi pline de gropi si dvs. paziti altceva. Sau groapa e a domnului Fink? Macar drumul spre spital sa fie asfaltat…saracii medici si soferi trebuie sa faca slalom… e firesc asa????? Si pentru cultura dvs. generala,sunt elev si nu…nu circul gratis cu maxi-taxi cum scria rosu pe albastru in panoul publicitar de 2X2 pus in intersectia de la Kaufland!! Nu…chiar nu vrei sa faci nimic in aceasta privinta?

  2. POLITIA LOCALA SA PRINDA HOTII SI INFRACTORII,CARE FAC PRAPAD PRIN CARTIERE,IN SPECIAL DEVASTARI SI FURTURI DIN MASINI SI SA-I LASE PE AMARATII ASTIA,CA NU EI SUNT MAREA BUBA IN TECUCI.P.S.-politia locala sa dea amenzi si la masinile scumpe,nu numai la amaratii cu dacii,ei sunt preocupati de probleme marunte,pe cele mari si importante le omit.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!