shopify
analytics tool

Adrian Minune a cumpărat geamul din dreapta al cinematografului din Tecuci (pe nimic, doar cu cât a primit la o tăiere de moț !)

Cinematograful-Arta-Tecuci-2016

Depresiv, bântuit de sinceritate (dar cu năduf !)  trebuie să recunosc (1) un singur real succes al administrației performante Daniel Țuchel a ultimilor (ultimii!) 4 ani : atragerea la Tecuci a investitorilor străini de limba română și captarea acestora în parteneriate public-private ! Cu atât mai mult cu cât este vorba de Adrian Minune, acest Donald Trump al manelelor, acest “Micul Mozart”al Ștefăneștilor de Ilfov.

   În fapt, Adrian Minune a cumpărat, cinematograful din Tecuci (investiție timidă, aflată la început, în preludiu, deocamdată doar vitrina din dreapta!) în asociere cu Consiliul Local și Primăria din Ghidigeni. Pe 21 mai a.c. ( a se vedea afiș) procentul de populație de origine nordică, cu ochi albaștri, de 26,92 din populația Ghidigeniului va atinge sublimul pe melodia ”Nu există-n lumea asta, frate ca al meu/Votați Tăbăcaru peneleu/Țuchel ești frate-me-leu…!”.

  Pe bune, dincolo de vorbe: abandonat, criminal-administrativ, Cinematograful tecucean a ajuns doar coșul de gunoi electoral al comunelor de aiurea. Doar un gard părăsit, pe care piticii de pe creierii maneliștilor, se lăfăie și se lipesc… publicitar…!

Sursa: organul.tecuci.eu
Scris de Dan Vîţă

Vasile Diaconu Candidatul ALDE la functia de primar al municipiului Tecuci

Banner electoral                                        Votează VASILE DIACONU – ALDE Tecuci

Fii tu primul care comentează on "Adrian Minune a cumpărat geamul din dreapta al cinematografului din Tecuci (pe nimic, doar cu cât a primit la o tăiere de moț !)"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*