shopify
analytics tool

Adevărul despre „Crima prefectă” a lui Bocăneanu – pamflet

Dedesubturi! Cu 500 de lei, Bocăneanu căuta pe cineva să-i ucidă hamsterul

Senzaţional! Rubrica Pamflet a „Vieţii libere” a intrat în posesia unor documente din cadrul anchetei care vizează presupusa angajare de asasini de către fostul prefect, Emanoil Bocăneanu. Din aceste documente rezultă că, de fapt, poliţiştii din Brăila ar fi înţeles greşit că era vorba despre eliminarea unei persoane. În realitate, Bocăneanu încerca să negocieze uciderea propriului hamster (de fapt, o „hamsteriţă”) cu o persoană despre care credea că lucrează la deratizare.

„Mi-a făcut zile fripte, m-a disperat, nu mai pot dormi noaptea. Pur şi simplu, nu mai sunt om. Nu îmi place, dar apelez la tine ca la ultima soluţie. Vreau să dispară. Dar să dispară, frate. Dar, vezi, ucide-o cu tandreţe, să nu simtă nimic”, spune Bocăneanu, în discuţiile înregistrate de către poliţiştii din Brăila.

Potrivit înregistrărilor, în continuare, asasinul plătit a încercat să negocieze la „lovele”. „Vreau 500”, spune presupusul asasin. La care Bocăneanu scoate un sunet din care rezultă că strâmbă din nas. „Pff, 500? Hai, fie, 500”, spune apoi fostul prefect. Din restul înregistrării audio rezultă că cei doi vorbeau practic de sume diferite. Asasinul, care credea că trebuie să omoare o femeie, era convins că urmează să primească 500.000 de lei, în timp ce Bocăneanu pare că scoate din buzunar 500 de lei. „Cam scump pentru un hamster, dar fie, am înţeles că eşti cel mai bun”, mai spune Bocăneanu, în finalul înregistrării.

Sursa articol si foto: viata-libera.ro

1 Comment on "Adevărul despre „Crima prefectă” a lui Bocăneanu – pamflet"

  1. Dar cu crima de la vanatoare? Cu moartea lui Tanislav se ma stie ceva? Cu braconajul?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!