shopify
analytics tool

Adelina Pestriţu de Revelion la Tecuci! A început anul cu portofelul gros!

Adelina pestritu, Daniel Tuchel si Petrica Radovei

2013 a fost un an plin de succese profesionale pentru frumoasa Adelina Pestriţu. Diva a devenit coprezentatoare la WOWbiz, cel mai tare show nocturn de divertisment, si a semnat cateva contracte de imagine care i-au imbogatit considerabil bugetul. Notorietatea si imaginea de femeie sexy, independenta si ambitioasa i-au adus brunetei zeci de mii de euro numai din contracte independente de cariera ei in televiziune.

Iar inceputul lui 2014 nu putea fi altfel decat productiv pentru protagonista nostra. De Sarbatori, Adelina s-a impartit intre apropiati si… munca. Astfel, amfitrioana emisiunii WOWbiz a petrecut doar Craciunul alaturi de familie si prieteni, iar de Revelion a prezentat un eveniment in Tecuci, in cadrul caruia a cantat si celebra trupa germana Culture Beat.

Surse din anturajul prezentatoarei tv sustin ca petrecerea gazduita de Ade a fost animata, invitatii s-au distrat la maximum iar vedeta s-a simtit excelent alaturi de cheflii. Iar la finalul party-ului a fost remunerata cu suma de 4.000 de euro pentru serviciul prestat.

Sursa: wowbiz.ro

2 Comments on "Adelina Pestriţu de Revelion la Tecuci! A început anul cu portofelul gros!"

  1. Priviti ce inclinare respectuoasa are Tuchel in fata acelei fufe in rosu, pe scena, in vazul tecucenilor! Si asta e primarul nostru: al meu, al tau… iar ea o fufa notorie! Si nu numai ca ne face de ras, dar o cadoriseste cu 4000 de euro din banii noistri! Atat l-a dus capul, asa s-a priceput el sa ne cheltuie banii. Dar aceasta nesabuinta nu se putea intampla fara acordul consilierilor locali! Ori nu sunt sanatosi la cap, ori isi bat joc de tecuceni.
    Asa ne trebuie! Asa conducatori! Este rezultatul decaderii treptate a Tecuciului in care, de zeci de ani, sunt incurajati sa iasa in fata tot felul de indivizi mediocri, priceputi doar la furat, avand cu ce sa reziste, la preturile piperate pretinse de presa noastra locala. Vata, Capraru, Calmuc, Despina Tudose au un trecut interesant in acest sens, chiar daca acum nu incap toti la masa stapanului.

  2. N-a luat atat.A luat maxim 500 restul sunt pe partie in Austria deja.Noi muncim,voi munciti, ei sunt destepti si cheltuie.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!