shopify
analytics tool

Adăpostul de câini Tecuci, oază de ilegalitaţi

adapostul-de-cani-tecuci

Din ciclul „Primarul veghează la respectarea legii”, vă prezentăm un subiect interesant: Am strâns câinii şi v-am făcut la buzunare

Ziarul Tecuceanul „generos” cu ştirile locale de calitate, titrează în data de 13.ian.2015 următoarele: În toamna anului 2013 s-a înființat Centrul canin, sute de  patrupede fără stăpân…” „Din toamna anului trecut, mai exact de la intrarea în funcție a noului director Cezar Croitoru, Societatea Zooland Tec SRL, a reușit să obțină autorizația sanitar-veterinară pentru adăpostul de câini fără stăpâni. Menționăm faptul  că timp de un an de zile societatea a funcționat fără a deține  un certificat de înregistrare sanitar-veterinară, fostul director nefiind interesat de acest aspect, respectiv de obținerea autorizațiilor pentru adăpostul canin.” (vezi întreg articolul AICI)

Prin urmare, Nina Popa , angajatul primăriei la biroul fonduri europene la acea data (dar care scrie „academic” 80% din articolele din ziarul oficial al primariei Tecuci) ne anunţă că adăpostul de câini fără stăpân a funtionat 1 an fara autorizatiile necesare.

Bravos naţiune! Noroc de Cezar Croitoru care a observat acest neajuns! Păi directorul precedent de cine a fost numit? Nu tot la propunerea actualului primar şi  cu aprobarea actualului Consiliul Local? Cine-şi asumă răspunderea pentru aceste nereguli? 

Mai mult, aşa zisele reparaţii au adus acestă clădire de la valoarea de evaluare iniţiala de 3091 lei (30,9 mil lei vechi) la o valoare finala de 727.820 lei ( 7,27 miliarde lei vechi) lucrari care au fost de natura investitiilor nicidecum de reparatii. Şi ca orice lucrare de acestă natură trebuia trecută prin Consiliul Local şi necesita o licitaţie publica coform legislaţiei în vigoare? De aceeasi parere este şi curtea de conturi. 

Iată mai jos documentul care atestă acestă „scapare” a ec. Ţuchel Daniel:

Adapost-de-caini-reparatie

Citeste un alt articolul incendiar legat de acest subiect ->  Umilinţă de tip fascist. Afacerea “MAIDANEZUL”

Fii tu primul care comentează on "Adăpostul de câini Tecuci, oază de ilegalitaţi"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!