shopify
analytics tool

Actualizarea tarifelor practicate de Casa de Cultura Tecuci

Casa de Cultura Tecuci 2011

Conducerea Casei de Cultură a întocmit un referat în care se menţiona faptul că în urma analizei activităţii economice a unităţii, s-a constatat că tarifele practicate de instituţia culturală necesită o actualizare.

Consiliul Local Tecuci a aprobat un proiect prin care de la 1 noiembrie 2013 tarifele au fost actualizate conform propunerilor venite de la instituţia culturală.

Biletele de intrare la activităţi culturale rămân 5 lei, taxa de participare la concursuri e aceeaşi – 60 lei/persoană, taxa cursuri şi cercuri tehnico-aplicative creşte de la 55 la 60 lei/lună, procente din beneficiu în urma organizării în comun a unor manifestări culturale spectacole, discoteci, festivaluri, seri recreativ distractive tot 15%, pentru închirierea de spaţii şi bunuri pe perioadă îndelungată se va plăti 5 lei în loc de 2.92 lei/mp, închirierea sălii de spectacole Ion Petrovici (2 ore) fără sonorizare costă tot 100 de lei iar cu sonorizare (2 ore) 200 de lei faţă de 100 până acum.

Închirierea sălii de conferinţe cu dotare tehnică – 200 lei (2 ore) iar fără dotare tehnică 100 lei (2ore).
Unităţile şcolare pot desfăşura activităţi în incinta sălii Petrovici prin închiriere gratuită (2 ore) fără sonorizare.
O noutate absolută o reprezintă prestarea de servicii culturale, recitaluri de 45-60 minute (cu sonorizare) tarifată cu 1000 lei/ reprezentaţie. De asemenea sonorizarea evenimentelor desfăşurate în spaţiile proprii şi cele în locurile solicitate de partenerii culturali va fi tarifată cu 100, respectiv 300 lei/ 2 ore.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

1 Comment on "Actualizarea tarifelor practicate de Casa de Cultura Tecuci"

  1. daca nu aveti reprosuri referitoare la pregatirea profesionala a doamnei Mitrut, acum voi PSD istii (reziduri ale comunismului), incercati sa va autovictimizati facand asocieri sterile cu cei care au suferit de pe urma comunismului. Tare curios as fi sa vad cat a suferit Primarul PSD- dist Gheorghe Lazar la presiunile doamnei Mitrut.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!