shopify
analytics tool

Activitatea Poliţiei Locale este intensă, însă sunt şi segmente neacoperite

Politia-locala-Tecuci_protecuci.ro

Politia-locala-Tecuci_protecuci.ro  Poliţia Locală Tecuci a devenit în ultima perioadă ceva mai activă, iar acest lucru se poate constata din numărul sancţiunilor aplicate, ce creşte cu fiecare săptămână, în ciuda faptului că numărul constatărilor flagrante este nul de o perioadă mai lungă de timp. Situaţia prezentată săptămânal de către Poliţia Locală pare a fi cu mult îmbunătăţită, în ciuda faptului că, săptămânal, din efectivul de 31 de agenţi locali, 14 agenţi au efectuat serviciul de pază la obiective, iar zilnic şase agenţi au efectuat serviciul de patrulare pe raza municipiului Tecuci, pe durata a 24 de ore. În condiţiile în care  conform raportărilor făcute de către Poliţia Locală, în ultimul timp nu au avut loc evenimente deosebite, ci doar cele ce privesc anumite „devieri” de comportament, potrivit ar fi ca numărul agenţilor din stradă să crescă, cu cel puţin o patrulă, deci încă şase agenţi în 24 de ore şi astfel siguranţa cetăţeanului va fi pe mâini sigure, iar tecucenii nu ar mai avea „frisoane” întâlnind elemente certate cu legea, ştiind că în apropiere este un poliţist local. În momentul de faţă, însă, o singură patrulă de doi agenţi locali este cu mult sub aşteptări şi cu toate acestea rezultatele par bune.

Sursa: monitoruldegalati.ro

scris de : Iulieta Groza

6 Comments on "Activitatea Poliţiei Locale este intensă, însă sunt şi segmente neacoperite"

 1. roset ionel gioni | 19 iulie 2012 at 17:47 | Răspunde

  Pe data de 06.06.2012 am fost lovit si amenintat de Pazvante si acolitii lui exact in parcul central.In timp ce eu am plecat la Politia Municipala sa fac denuntul,acesta si-a chemat politia locala pe care a manipulat-o asa cum si-a dorit astfel incat sa rezulte ca nu s-a intamplat nimic…etc.Prostia acestor Locali e ca au binevoit sa-mi trimita acasa un raspuns in care specifica faptul ca la SESIZAREA UNUI APEL TELEFONIC VENIT LA SEDIUL LOR DE CATRE UN NECUNOSCUT;deplasandu-se la locul cu pricina NU AU CONSTATAT NIMIC.Cerand ora,minutul si nr.de tel.care a facut apelul acestia au „scaldat-o”si a ramas ca-n gara…Voi face plangere impotriva institutiei la Parchet.

 2. Câţi dintre noi s-au întrebat despre eficienţa înfiinţării, în paralel cu poliţia naţională, din subordinea MAI, a poliţiei locale… bani aruncaţi, intrigă multă… controverse peste controverse… dar să avem şi noi „faliţii noştri” vorba aceea caragielească… adică, după modele importate de aiurea, din Texas sau din alte părţi… unde, spre deosebire de la noi, funcţionează… şerifii după modelul cărora a fost conturată poliţia locală… Ei, la noi, nu funcţionează…! Noi nu avem infanterişti marini la pensie… ăia ies pe la vreo 40 de ani, numai buni de muncă. Noi nu avem administraţie locală „luminată” noi avem o poliţie locală care se încalecă peste cea care se vrea a fi adevărată… poate poate, om rasoli-o şi cu siguranţa cetăţeanului..
  Poliţia locală s-a dovedit a fi o instituţie de două parale, care înghite precum pelicanul banul public, fără nici un fel de eficienţă, la fel ca, dealtfel, celelalte tipuri de poliţii inventate în epoca postdecembristă… am auzit că şi procurorii şi-au „tras” o poliţie… decât un lucru bun şi trainic, mai bine mai multe lucruri de calitate îndoielnică… aşa-i şi cu poliţiile astea de la noi, inclusiv cu poliţia locală tecuceană… râsu’-plânsu’… pe bani publici… părerea mea, o instituţie caricaturală… zic şi eu şi susţin!

  • Ce activitate intensa?!!!!… patruleaza toata ziua cu masina,in timp ce angajatii MAI, cu studii de specialitate si antrenament adecvat ,,baga talpa de le sar capacele”…isi aduc si isi aduc angajatele la serviciu,copii la scoala etcc si ce amendeaza, doua babe care vand oua si lapte pe troturar???!!..Chiar nu le vad utilitatea…avem destui politisti profesionisti

 3. praf in ochi,politia locala o freaca la rece.masinile cetatenilor sunt sparte si vandalizate printre blocuri,iar politia locala(astia facuti la apelul bocancilor)amendeaza pustii care mananca seminte si bea suc pe nustiu unde,amendeaza amaratii care scormonesc prin gunoaie si tot felul chestii marunte,asa ca nu-i mai laudati atata ca mananca banii publici degeaba.astia nu sunt politisti sunt slugile primariei.

 4. Ei na , chiar toata ziua? Nuu ca din cand in cand mai ies cu masina din dotare , chipurile in patrulare! dar patruleaza exact acollo unde nu trebuie.Eu nu am vazut nici o patrula in piata pe unde stau jegosii aia de ciorditori!oare de ce?

 5. O MARE VRAJEALA!TOATA ZIUA STAU CU CURUL IN MASINA!SE POT LUA DE TIGANII CARE FURA TELEFOANA LA PIATA(ZONA PESCARIE)?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!