Activitate intensă în organizaţia judeţeană Galaţi – comunicat PV

Vasile Danaila - Pazvante  Cu cât se apropie data de 10 iunie, ziua alegerilor locale, în organizaţia judeţeană Galaţi a Partidului Verde se ’’înfierbântă motoarele’’. Mai întâi să consemnăm schimbarea care a avut loc la şefia organizaţiei de femei judeţeană, unde prin vot deschis, la lucrările la care au participat prof. univ. asoc. Pompiliu Comşa, secretar executiv al PV şi preşedinte al organizaţiei judeţene Galaţi şi Neculai Danu, preşedintele organizaţiei municipale Galaţi, a fost aleasă doamna Adriana Mardare, 29 de ani, logoped la Şcoala Specială ’’Constantin Pufan’’ din municipiul de la Mila 80, care va fi şi una dintre candidaţii acestei formaţiuni la un mandat de consilier. Vă reamintim că organizaţia judeţeană de tineret, tot prin vot deschis, şi-a ales ca recent lider pe studentul Radu BUDURCĂ, şi el făcând parte din lista de candidaţi la un mandat de consilier din partea PV-ului.  În prezenţa prof. univ. asoc. Pompiliu Comşa, liderul organizaţiei judeţene a verzilor, s-a constituit şi filiala din oraşul Bereşti. La propunerea doamnei Aurica Mardare şi prin votul acordat în unanimitate, ca preşedinte al acestei filiale a fost ales domnul Cristian David, administrator SC David SRL, iar la propunerea doamnei Georgeta Necula, pentru funcţia de vicepreşedinte a fost aleasă doamna Tudoriţa David, vânzătoare, iar ca secretară doamna Alina David, ultima propunere fiind făcută de doamna Ioana Necula.

În ultima perioadă s-au mai constituit organizaţiile comunale Cudalbi, Barcea, Fârţăneşti, au mai fost reorganizate filialele de la Priponeşti şi Slobozia Conachi şi sunt în curs alegerile pentru stabilirea conducerilor de la filialele comunale Bălăbăneşti, Lieşti, Piscu, Independenţa, Iveşti, Smârdan, Vânători, Suceveni, Cuza Vodă, dar şi de la filiala orăşenească Târgu Bujor. De menţionat că filiala de la Bălăbăneşti, beneficiază de sprijinul inginerului Florin Munteanu, originar din această localitate, în prezent stabilit la Montreal-Canada, administratorul site-ului Xpress Bălăbăneşti, care va crea un site special pentru această filială, site care va fi folosit şi de organizaţia judeţeană a verzilor gălăţeni. Deja pe site-ul amintit sunt postate mai multe materiale legate de întemeierea filialei Bălăbăneşti.

Sunt eforturi făcute de întreaga conducere a organizaţiei judeţene Galaţi ca până la alegerile locale să fie constituite cel puţin 33 de organizaţii comunale, orăşeneşti şi municipale, astfel ca să putem acoperi jumătate din cele 63 de localităţi din judeţul Galaţi.  Ne propunem ca la aceste alegeri să obţinem un număr de 1-2 mandate de primari şi 15-20 de consilieri, ca să putem depăşi numărul celor patru mandate de consilieri pe care le avem în prezent, 3 la Tecuci-unde prin reprezentantul nostru, Vasile Dănăilă-Pazvante am intrat în turul doi la alegerile de primar şi 1 la Priponeşti.

Referitor la organizaţia municipală Tecuci, cea mai puternică nu numai din judeţul Galaţi, ci şi din ţară, printre ultimele acţiuni organizate aici menţionăm prezenţa a peste 500 de membri ai PV-ului la depunerile de coroane din 24 ianuarie (faţă de cei 50 ale celorlalte formaţiuni luate împreună!), ajutorarea familiilor din zonele înzăpezite prin sacoşe cu alimente, bani, dar şi acţiuni concrete de dezăpezire, precum şi ultimul eveniment din 8 martie când au fost împărţite flori şi dulciuri tecucencelor din partea verzilor conduşi de Pazvante. Toate evenimentele de aici au fost consemnate de site-ul Info Tecuci, de bilunarul Organul şi site-ul Partidului Verde Tecuci-toate sponsorizate de V.D.Pazvante, dar şi de site-ul Partidului Verde.

La ora aceasta se lucrează de zor şi la întocmirea listelor de candidaţi la primării, consilieri locali şi judeţeni, Partidul Verde Galaţi dorind să aibă liste complete, pentru a putea avea şi reprezentanţi aleşi în circumscripţiile electorale din zonă. Până acum am stabilit candidatura sigură a domnilor Vasile Dănăilă-Pazvante la Primăria Municipiului Tecuci, Neculai Danu la Primăria Municipiului Galaţi, plus a domnului Pompiliu Comşa la preşedinţia Consiliului Judeţului Galaţi. Când se vor stabili celelalte candidaturi, le vom anunţa cu promptitudine mass-media, căruia cu acest prilej îi mulţumim pentru colaborare.

Preşedinte org.jud. PV Galaţi,         Prim vicepreşedinte PV,
Secretar executiv PV,                         Preşedinte org. Mun. Tecuci,
POMPILIU COMŞA                              VASILE DĂNĂILĂ-PAZVANTE

Galaţi, 16 martie 2012

13 Comments on "Activitate intensă în organizaţia judeţeană Galaţi – comunicat PV"

1. E limpede: voi atia care va grabiti sa comentati numai negativ, sunteti clientii partidelor care au nenorocit acest popor ! Noroc ca mersul istoriei nu tine cont de ineptiile voastre. Ce bine v-ar sta daca ati un pic realisti ! Se pare insa ca acest lucru e prea mult pentru voi.

2. au tot dreptul sa faca orice, insa nu cred ca asta ii va ajuta cu ceva…mai e mult pana sa ajunga sa ocupe si ei o functie pe undeva

3. daca se tot fac astfel de schimbari risca ca la alegeri sa nu mai stim cu cine sa votam si ce e cu acest partid nou infiintat.

4. vor sa faca ei ceva pentru Tecuci, dar sansele nu sunt prea bune pentru ei, mai ales ca nu toata lumea stie de acest partid verde.

5. Se apropie alegerile si fiecare nu stie ce sa mai faca pentru a iesi in fata. E prea tarziu pentru lucrurile astea. Deja ne-am facut o parere despre fiecare in parte si nu cred ca o pot schimba prea mult.

6. Au aparut si ei din senin, deja lumea ii uitase. Nu au facut nimic memorabil!

7. Partidul Verde? Inca un nume printre partidele politice format doar din motive de marirea castigului?

8. se fac tot felul de schimbari acum inainte de alegeri. Tare as crede ca cetatenii vor ajunge in ziua votului si nu vor sti pe cine sa voteze!

9. s-au trezit cam tarziu pentru organizare,iar oamenii deja au o opinie formata pe cine sa voteze.dar e bine ca avem de unde alege.

10. cine mai sunt si astia?apar ca niste ciuperci dupa ploaie si cred ca vor sa prinda si ei ceva….un ciolan!

11. Nu cred ca vor avea sansa sa ocupe vreo functie,dar e dreptul lor sa incerce.

12. Imi pare rau pentru ei,dar alegerile se apropie pe zi ce trece si cred ca vom ajunge in ziua votului si lumea nu va sti cine sunt!

13. Succes verzilor,par cei mai curati dintre candidati.

Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.