shopify
analytics tool

Acces limitat la informaţii

foto: holidayreview.ro

  În urmă cu doi ani primarul a incetat sa mai organizeze conferinţe de presă. Dacă până în acel moment primarul era disponibil în fiecare zi de luni a săptămânii pentru toti cei acreditati, dintr-o data nu a mai avut disponibilitate pentru intalnirea cu reprezentantii presei locale. Nu ştim motivaţia acestui gest, aşa cum nu ştim nici de ce în iarnă fiind invitat la o inaugurare în teritoriu, edilul nostru, a afirmat destul de  sec: „Nu avem presă in Tecuci”. Am facut imprudenta de a trimite catre Primaria Tecuci, conform Lg .544/ 2001, o adresa in care am intrebat de ce nu se mai organizeaza aceste conferinte de presa. Răspunsul primit nu a fost chiar pe masura asteptarilor mele: „Nu se impune necesitatea unor conferinţe de presă deoarece toate serviciile din cadrul Primăriei Tecuci prezintă semestrial şi anual rapoarte de activitate, iar Primarul Municipiului Tecuci este prezent, de patru ori pe lună, la postul de radio local, în cadrul emisiunii < Fă agenda primarului>, unde cetăţenii municipiului îl pot contacta direct”.  Rezumatul…? scump la vedere, timp superlimitat, răspunsuri vagi… si cam atat.

7 Comments on "Acces limitat la informaţii"

 1. @ la grammaire, n.are rost de duelari…perfectiunea nu o atingem noi muritorii de rand..fa.ti concediu fara laptop si iritari, profita de maramures, zau, ar fi mai placut…distractie maxima sa fie!

 2. Domnule Vasile,
  Sunteti o minoritate care are aversiune fata de postul de radio.
  Ca sa spui despre cineva ca este ” dezastruos”, ” analfabet”, trebuie sa fii convins ca tu esti perfect.Ori dv. stiti ca nu sunteti perfect. Nici macar gramatica limbii romane nu este perfecta.Sper sa nu ma provocati sa va dau exemple.
  Mi-ar placea sa va declinati identitatea si sa participati la o emisiune in direct si asa poate,ati sti cate greseli faceti pe minut .Spun ca nu exista perfectiune ci doar aspiram catre ea.
  „Nu avem sanse sa atingem toti perfectiunea. Ar fi si monoton.” -autor d-l Vasile Ghica
  Am observat ca faceti eforturi sa distrugeti tot ce este bun pentru altii, daca nu va prieste dv.Nu credeti c-ar trebui sa tineti cont si de ce vor ceilalti?Ei, ura-aveti dv.ceva de impartit ,iar eu nu pricep nimic.
  „Ura este ceva special – vei vedea ca este cea mai puternica si violenta acolo unde este gradul de cultura cel mai scazut.”-Goethe
  Cine sunt oamenii pe care-i considerati dv. ” oameni de presa”? ( perfecti).
  Imbucurator este faptul ca nu mai aveti atentia celor pe care-i denigrati. V-au facut altadata publicitate gratuita si asa am cautat sa gasesc …perfectiunea la cei care pretind ca au atins-o.

  • Am mai spus, la Tecuci nu avem oameni de presa. Cine sunt oamenii pe care ii consider jurnalisti? Simplu, Katia Nanu, Victor Cilinca, Angela Ribinciuc, Magda Condos si lista poate continua. Nu am ceva de impartit cu cei de la postul de radio. Pur si simplu nu imi plac. Nimeni nu este perfect, aveti dreptate, dar nu imi spuneti mie acest lucru. Eu stiu, cei de la radio nu stiu. Ei se considera perfecti, iar pe cei din jurul lor prosti. Si inca ceva, viata este atat de scurta incat nu vreau sa ma cert cu nimeni deoarece nu voi mai avea timp sa ma impac…

 3. Am fost urecheat straşnic (de către Folclor FM!) deoarece am greşit numele trupei şi nici n-am ştiut titlul piesei, aşa că revin cu MEA CULPA şi corectez (sper să fiu scuzat!): grupul vocal se numeşte NEMURITORII, iar piesa se intitulează CU CĂCIULA DUPĂ CÂINI!
  În rest, dedicaţia rămâne valabilă pe durată nedeterminată!

 4. Ma lasati cu aceasta mascarada ce isi spune „radio”?!? M-am saturat de acesti oportunisti analfabeti ce se autointituleaza „oameni de presa”. Te pomenesti ca s-au nascut cu microfonul in gura si asa au ramas. Sunt jalnici! Chiar nu se sesizeaza CNA-ul? Sunt dezastruosi! In fiecare zi de luni ascult emisiunea vajnicului nostru primarel si… JALE MARE la capitolul gramatica limbii romane.

 5. După ce-am citit articolul, mi-am adus aminte de o melodie din repertoriul grupului vocal „Haiducii”, nu mai ştiu acum titlul ei, dar important este că „îi vine mănuşă” edilului nostru( o s-o rugăm pe directoarea unui departament a unui post de radio local, ce prezintă şi emisiunea de folclor, să ne ajute, dacă-i amabilă şi nu se supără, în legătură cu numele piesei!) şi dacă ni se permite îi facem O DEDICAŢIE pentru „dom’ PREMAR!”….FĂRĂ NUMĂR..FĂRĂ NUMĂR :

  ” Cu căciula după câini mai dau câteodată,
  Să mă ştie lumea toată că sunt supărat pe soartă!
  …………………………………………
  Ca s-arăt cine-i jupân…
  …………………………………………

  Refren:

  Cu haiducu’ nu te pune
  Chiar de te împinge dracul,
  Fă-i pe plac şi-adu-i de toate
  Că plăteşte bani cu sacu’!”

 6. Cand o sa ma lasati cu postul de radio local?
  Eu nu ascult la radio, iar agenda primarului vreau sa i-o completez uitandu-ma in ochii lui!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!