shopify
analytics tool

ACCES LIMITAT în Primăria Tecuci

Tecuci - Access Control in Primarie

Tecuci - Access Control in Primarie   Pentru a putea dialoga faţă-n faţă cu funcţionarii publici din Primăria Tecuci, cetăţenii vor primi cartele de acces tip ecuson de la biroul de relaţii publice, amplasat chiar la intrarea în instituţie, în baza buletinului de identitate. Tecucenii vor fi trecuţi într-un registru. Cu ajutorul cartelei primite dispozitivul electronic de la intrare le va permite oamenilor să urce la etajele instituţiei. La etaje au fost montate în ambele direcţii uşi de termopan cu sistem electronic astfel că accesul cetăţenilor pe holuri nu se poate face de această dată decât la intervenţia funcţionarilor, dotaţi fiecare în parte cu carduri de acces. Pentru a ieşi din instituţie veţi folosi din nou cartela la dispozitivul de la parter, urmând să vă recuperaţi buletinul de identitate la predarea acesteia. Sisteme similare au fost introduse în anii anteriori în mai multe primării din ţară, Deva şi Oradea fiind 2 exemple. Pentru mai multe informaţii l-am contactat telefonic pe primarul Daniel Ţuchel dar nu am reuşit să luăm legătura cu acesta. Dacă e să vorbim tot de noutăţi, trebuie să precizăm că birourile Gărzii Naţionale de Mediu şi Protecţiei copilului, de la ultimul etaj al Primăriei au fost mutate (din informaţiile noastre: temporar cât au loc o serie de lucrări la acoperiş) în spaţiile principale ale fostului oficiu prefectural, unde îşi desfăşurau activitatea directorul şi o parte din angajaţii Muzeului Mixt. Cei din urmă au fost mutaţi în cămăruţele din partea de est a fostului oficiu alături de restul muzeografilor care se aflau deja acolo.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

11 Comments on "ACCES LIMITAT în Primăria Tecuci"

 1. Dl.Nelu,te-a prins cineva cu pantalonii in vine?

 2. domnu marius de acord cu d-ta . in primul rand primarul trebuie sa dea exemplu. se vede ca ai o problema cu functionarii primariei eu zic ca pe timpul fostului toti erau o apa si un pamant dar acum „tepucenii” functionari in primarie beneficiaza de tratamente speciale, nu stiu daca e corect. si sa-ti mai spun ceva , frate de 9 luni nu face decat „curatenie” in primarie ,mai vrem si ceva pentru oras si nu cred ca e cazul sa-ti dau exemple.

 3. SUPER TARE
  program functionar primarie pe timpul lui Flikenstain:
  08.00 semnat condica de prezenta..08.30 servit cafeaua … 09.00 plecat pe teren (in interes personal) … ora 15.30 revenit de pe teren … ora 16.00 sfarsitul programului …. salar consistent … a muncit omu nu ?
  program functionar primarie acum:
  07.50 semnat condica de prezenta … ora 16.oo terminat programul … ora 17.00 plecat din primarie( ca sa-si termine treaba)

 4. Pai trebuia sa se inceapa de undeva si s-a inceput de la cap,adica de la primarie.Stati linistiti ca e un lucru bun.Functionarii platiti din banii nostri trebuie sa stea la locul de munca si nu sa umble brambura dupa interese personale sau la cafele pe la alte birouri.Acesti angajati platiti din banii nostri ai cetatenilor acestui oras trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca trebuie sa respecte un program ,si sa miste ceva pentru oras nu doar sa se planga ca acum draga doamne sunt ingraditi si controlati.La romani nu se poate altfel,nu merge cu vorba buna trebuie constrinsi ca sa isi faca treaba.Bravo domnule primar.Cine se face ca isi uita telefonul acasa ca sa poata pleca sa isi rezolve treburile personale sa fie dat afara si inca ceva sa li se dea salariul in functie de realizari si competenta nu la gramada ca la oi,si sa vedeti apoi cum incep sa mearga lucrurile.Dar inca ceva sa dea si PRIMARUL exemplul de civilizatie,respect pentru alegatori etc,etc.Mentionez pentru cei deranjati ca nu sunt membru de partid si nici functionar nemernic care nu respecta pe nimeni,sunt simplu cetatean satul de mizeria din primarie ,de functionarii care, cind ajungeai la ei stateau bine mersi picior peste picior si fumau,beiau cafele nepasatori si dezinteresati de problemele orasului.SPOR LA TREABA DOMNULE PRIMAR.ORDINE;DISCIPLINA;RESPECT.

 5. Localnic din Tecuci | 16 februarie 2013 at 15:42 | Răspunde

  De ce sunteti ofticati stimati concetateni? Eu nu fac politica,nu sunt membrul al nici unui partid,dar nu va place? Este o intrare moderna, civilizata,de ce tot timpul sunteti in contra.Daca va considerati oameni civilizati,si vad ca o parte dintre voi nu sunteti,lasati majoritatea sa se pronunte.Omul are idei si concepte,lasati-l sa se afirme.Statul si-a luat mina de pe voi,sunteti PROPRIETARI (ma refer de la cei care locuiesc la bloc).Ce sa faca autoritatile sa va scuture presul din fata usii? Bravo primarasule!

 6. daca pana acum cateva luni tecuciul mai semana a oras si era o atmosfera cat de cat placuta, acum avem parte de un oras macabru, cu haite de caini din ce in ce mai mari, cu mizerie cu cartiere in bezna , etc. , dar cu o primarie occidentala in care s-au spalat bani, de de asta aveam nevoie noi tecucenii. ne meritam soarta , ne place sa fim mintiti, prostiti. se aude ca stimabilul domn primar vrea sa-si mute biroul in cladirea alaturata, pai cum sa stea asa o personalitate cu gloata primariei (mare parte (cenzurat) angajati de fostul dar care s-au convertit cu actualul). suntem de rasul lumii, ne-a trebuit tepucean, noi nu aveam oamenii gospodari in orasul nostru. iar cei care credeti ca sunteti in gasca lui nu sunteti decat niste pioni care l-au ajutat sa puna gheara pe functie, timpul o va dovedi. rusineeeeee

 7. Unul din ultimele lucruri de care ar avea nevoie primaria si tecuciul este acest sistem ! Vorba aia lumea moare si baba se piaptana. (Cuvant cenzurat) asta in loc sa incerce sa rezolve problemele orasului pune sisteme de securitate de parca ar lucra Bill Gates in primarie. Well a-ti votat un (cuvant cenzurat) acum suportatil iar pentru audiente incercati sa il gasiti la „pietricele” (afirmatie cenzurata)

 8. De ce toate astea? Simplu, dl. Tuchel nu vrea sa se mai scurga informatii in afara. Asa ca izoleaza functionarii de public, dar si pe ei. Astfel nu mai au voie sa circule de la un etaj la altul sau sa intre in alt birou. Cei care sunt prinsi sunt dati afara.Bine in schimb ca primarul nu sta in primarie. Este oriunde, numai la locul de munca nu. Nici audiente nu mai tine. Unii spun ca sta mai mult la Tepu, dar cei de acolo zic ca nu l-au mai vazut de vreo 2 luni. Unde se ascunde primarul?

 9. Le mai lipseste cite un cip montat implantat pe undeva… (vezi ureche sau alte zone ale corpului). Si uite asa tecucenii vor sti, in permanenta, unde se afla, minut de minut, secunda de secunda, functionarii publici platiti din banii lor. Dar , oare unde se afla Primarul votat tot de aceeasi tecuceni, care-l platesc si pe el ca sa fie Primar ?! Ar trebui ca si lui sa i se monteze un cip de siguranta si de monitorizare, poate asa vom sti si noi, cetatenii acestui oras, cam pe unde umbla Primarelul nostru, votat cu 56% in 10 iunie 2012.

 10. partzag magazioneru | 9 februarie 2013 at 13:27 | Răspunde

  CU PRIMARUL ASTA NOU NU VOM MAI AVEA VOIE SA FACEM NIMIC, DOAR SA LE DAM BANII LA INTRARE FARA SA MAI INTRAM INAUNTRU SI FARA SA NE REZOLVE NIMENI PROBLEMELE.PLATITI SI LASATI CAPETELE JOS, VOI CEI CE L-ATI VOTAT PE ACTUALUL PRIMAR, ASA VA TREBUIE DE FRAIERI CE SANTETI. EU NU L-AM VOTAT, CA BANUIAM CE OM ESTE, UITATI-VA NUMAI LA MUTRA LUI SI VA LAMURITI

 11. Interesant…ca la vaci…adica li s-a limitat libertatea de miscare functionarilor de acolo precum gardurile electrice la vaci… interesant…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.