shopify
analytics tool

AARD-CAR „Unirea” a organizat cea de a 2-a ediţie a Cupei de şah

Torian-Ciulei

Asociaţia de ajutor pentru decese CAR „Unirea” Tecuci a organizat sâmbătă, 29 noiembrie, cea de a doua ediţie a Cupei Unirea” la şah. Au fost înscrişi şi s-au prezentat în concurs un număr de 24 concurenţi, si s-a jucat în sistem elveţian, fiecare câte şapte partide.

Pentru buna şi mai ales corecta desfăşurare a concursului, pe lângă obişnuiţii observatori şi arbitri, a fost invitat şi a condus competiţia un arbitru de la Galaţi, specializat în organizare de concursuri de şah, Ionica Robert. Acesta a şi avut funcţia de arbitru principal, ajutat de arbitrul tecucean Mihai Vicol. Mihai Vicol este şi instructorul cercului de şah de pe lângă asociaţia „Unirea”, având deocamdată 16 membri.

Concursul a fost deschis de preşedintele AARD-CAR „Unirea”, ec. Cătălin Dodu care a menţionat faptul că dacă la prima ediţie a promis că va realiza un cerc de şah, acest lucru s-a realizat, acum noul obiectiv este să înscrie această echipă într-un campionat municipal, apoi judeţean şi, de ce nu unul national.
În urma meciurilor desfăşurate s-a ajuns la următorul clasament final:

Categoria peste 60 de ani

Locul I      Cristea Andrăşescu, diploma şi premiul de 300 lei (63 ani).
Locul II     Ion Moise, diploma şi premiul de 200 lei (63 ani);
Locul III    Ion Udreş, diploma şi premiul de 150 lei (67 ani);
Menţiune   Vasile Popa, diploma şi premiul de 100 lei (75 ani);

Categoria sub 60 de ani

Locul I      Dan Vîţă, diploma şi premiul de 300 lei (49 ani);
Locul II     Iulian Damaschin, diploma şi premiul de 200 lei (43 ani);
Locul III    Sorin Goriuc, diploma şi premiul de 150 lei (48 ani);
Menţiune   Traian Fotache, diploma şi premiul de 100 lei (40 ani);

Marele Premiu a revenit concurentului Torian Ciulei, diploma şi premiul în valoare de 400 lei ( 53 ani ).

Preşedintele AARD-CAR „Unirea”, ec. Cătălin Dodu a mulţumit pentru corectitudinea concurentilor, in speranta că cea de a treia ediţie, care va avea loc în ultima sâmbătă din luna noiembrie 2015, să fie şi mai bine organizată. În acelaşi timp, a mai informat că tot în urma unor promisiuni făcute cu ocazia ultimei adunări generale, în curând la sediul asociaţiei se va deschide un punct sanitar cu consultaţii gratuite şi o farmacie, mai mult naturalistă, cu preţuri accesibile.

În numele concurenţilor, a premianţilor, câştigătorul, ing. Torian Ciulei, a spus: ,,Am participat la mai multe concursuri de acest gen, dar e pentru prima oară când văd o astfel de organizare corectă şi la un nivel deosebit de ridicat’’.

Dan-Vîţă-Cupa-de-sah-Tecuci Premiul-2-Cupa-de-sah-Tecuci Premii-la-Cupa-de-sah-Tecuci Premiant-Cupa-de-sah-Tecuci Cupa-de-sah-CAR-UNIREA-Tecuci Premii-Cupa-de-sah-Tecuci Cupa-de-sah-Unirea-Tecuci Cupa-de-sah-Tecuci Cupa-de-sah-Tecuci-2 Cupa-de-sah-Tecuci-3 Cupa-de-sah-Tecuci-4 Vrăjescu-Virgil-Cupa-de-sah-Tecuci Dan-vâţă-Cupa-de-sah-Tecuci Cupa-de-sah-Tecuci-5

error: Content is protected !!