shopify
analytics tool

A luat foc da’ n-a prea ars

În acesta seara, în jurul orei 21 (03-aug-2014), mare zarvă în zona Parcului central. Pompierii au fost anunţaţi că pizzeria (a lu’ Fantin) aflată în apropierea Bibliotecii Municipale a luat foc. Prezenţi la faţa locului aceştia nu au avut mare lucru de făcut pentru că un amărât de tablou electric a fumegat probabil datorită unui contact imperfect sau a căldurii de peste zi

Vestea rea este că pompierii au găurit construcţia şi au consumat timp, combustibil şi energie pentru, probabil, o neglijenţă iar proprietarul va fi bombardat cu controale şi amenzi.

Vestea bună este că panoul din vecinătate în care suntem anunţaţi că Primarul Ţuchel e „pus pe treabă” a rămas intact.

Tecucenii pot răsufla uşuraţi.

Urgent-curier-2

3 Comments on "A luat foc da’ n-a prea ars"

  1. SA VINA CONTROALE CA FIRMA NICI NU E A LUI E PE O FIRMA DIN UMBRARESTI DEAL UNDE NICI DRACU NU E PROPRIETAR…IA SA VEDEM ITM-UL ISI FACE? TREABA SAU SE BUCURA LA O PIZZA MANUITA CU ALUAT DE RROM??? SAUU CU SHAORMA DIN FEMEILE LUI CE LE ARE LA LUGANO TRENTINO….SPANISH ETC:))) INTERESATI-VA:)

  2. Dragi tecuceni, primarul nostru prea iubit si ales in unanimitate vad ca incepe sa baiguie fel de fel de gogosi prin publicatia sa personala de la primarie. Stiti ceva, are probleme, daca da spuneti-mi si mie sa ma vacinez ca doamne fereste poate se ia ?

  3. Nu inteleg ce cauta acest articol ,,Degringoladă în PSD Tecuci – organizația locală se duce pe apa sâmbetei!,, articol strict politic pe ziarul tecuceanul platiti din banii publici. cumva se considera o informatie administrativa ce trebuie adus ala cunsotinta publicului printr-un ziar al administratiei?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!