shopify
analytics tool

A început judecata violului de la Gohor

Violul gohor

foto: Viata Libera

Judecata în cazul violului de la Gohor a început ieri, sala fiind arhiplină de rude şi prieteni ai celor 10 tineri, inculpaţi în acest dosar. 9 dintre aceştia sunt arestaţi, iar unul este liber. Dosarul a fost lăsat la finalul şedinţei de judecată, în tot acest timp, cei interesaţi de acest caz au aşteptat în bănci venirea inculpaţilor. Partea vătămată a fost şi ea prezentă şi s-a putut remarca o delimitare clară a rudelor inculpaţilor de familia tinerei, care este parte vătămată în acest proces. Dacă într-o parte a sălii se putea observa cum toţi se înghesuiau pe băncile libere, în cealaltă parte locurile au fost ocupate de inculpatul liber şi de rudele fetei, puţine la număr. Reamintim că  în martie, potrivit anchetatorilor, 10 tineri au sechestrat o fată, în vârstă de 14 ani, pe care au violat-o, supunând-o la perversiuni sexuale. Printre cei acuzaţi de aceste lucruri se numără şi o fată, arestată şi ea.  Din cauza vârstei celor implicaţi, dar şi a faptei comise, şedinţa de judecată a fost declarată secretă. Practic, în această situaţie, în sală rămân doar inculpaţii, avocaţii lor, partea vătămată, judecătorul şi procurorul.  Chiar şi aşa vă putem spune că inculpatul liber şi alţi doi inculpaţi din boxă au cerut să fie cercetaţi potrivit noilor reglementări, mai exact au fost de acord cu rechizitoriul procurorilor în ceea ce-i priveşte, iar asta le va aduce la final o reducere cu o treime a pedepsei. Ieri, în jurul orei 15.00, audierile primului dintre inculpaţi nu se terminaseră.

Scris de Maria Fabian
Sursa: viata-libera.ro

2 Comments on "A început judecata violului de la Gohor"

  1. Sa fim seriosi ca si fata a cautat-o cu lumanarea. La 14 ani nu umbli de bezmetica, stai acasa langa fusta mamei si o ajuti la treburile casnice ca de asta te-a lasat Dumnezeu fata. Fata ar trebui cercetata pentru provocare. Daca nu dadea curs invitatiei nu patea pocinogul. Sa ii fie invatatura de mine.

  2. Au si astia cu ce exercita un act de viol? Ma mira, sincer, la cum arata… Daca stau bine sa ma gandesc ne-am putea lipsi usor de ei. Va ajut eu sa ii ..{restul comentariului este incitare la violenta}.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!