shopify
analytics tool

A fost relansat programul RABLA pentru persoane fizice

Programul Rabla Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Galati va informeaza ca Ministerul Mediului si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a lansat miercuri, 16 martie 2011, a saptea sesiune a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2011. Acest program se adreseaza persoanelor fizice, persoanelor juridice sau operatorilor economici fara personalitate juridica, care detin in proprietate un autovehicul uzat inmatriculat pe numele sau.  Incepand din 16 martie 2011, persoanele fizice care detin autoturisme mai vechi de 10 ani se pot se pot adresa firmelor colectoare, in vederea casarii acestora. De asemenea, persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale se pot inscrie in Programul RABLA 2011, incepand cu data de 21 martie.  Obiectivul acestui Program vizeaza diminuarea poluarii prin scoaterea din uz a autoturismelor vechi cu nivel de poluare ridicat. In anul 2011, pentru acest program este alocata suma de 228 milioane lei, suma care asigura casarea a 60.000 de autoturisme.
Ca si in 2010, cei care caseaza masinile primesc un tichet cu valoarea de 3.800 lei. De asemenea, pentru achizitionarea unui autovehicul nou se pot utiliza unul, doua sau cel mult 3 tichete valorice.
Lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati sa participe in anul 2011 la Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national, precum si cea a operatorilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz sunt publicate pe site-ul AFM, www.afm.ro, in cadrul sectiunii „Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2011″.
Prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2010, s-au casat 189.323 autoturisme uzate si s-au achizitionat 62.550 autoturisme noi, dintre care, 25.263 de origine autohtona.

Sursa: Adevarul.ro

Fii tu primul care comentează on "A fost relansat programul RABLA pentru persoane fizice"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!