shopify
analytics tool

7 modificări de note pentru aspiranţii la titularizare

foto: bzi.ro

La data de 21 iulie au fost afişate rezultatele finale privind examenul de titularizare. În urma contestaţiilor, au fost modificate 7 note ale candidaţilor din urbea noastră. Celor 21 de tecuceni care au obţinut minimum 7 şi vor fi luaţi în calcul în ceea ce priveşte cele două etape de repartizare pentru ocuparea unui post titularizabil, li s-a mai adăugat încă unul. Lucrarea candidatei Nicoleta Gabriela Sulgeru a fost punctată în plus de la 6.6 la 7 (limba engleză). Au fost modificate alte 6 lucrări ale următorilor candidaţi: Ionica Tatu 6.1 nota iniţială – 5.35 după contestaţie – alimentaţie publică, Remus Olivian Radu 6.7 – 6.5 – biologie, Alina Silvia Mocanu 4.95 – 5 – biologie, Alina Izabela Tomozei 6.55 – 6.35 – geografie, Diana Cristina Sîrbu 4.3 – 5 – limba engleză, Costel Gabara 4.6 – 4 – religie ortodoxă. Anul acesta, rezultatul obţinut la contestaţii a fost cel final, chiar dacă între nota iniţială şi cea de la reevaluare a  existat o diferenţă de doar câteva sutimi. În perioada 22 – 29 iulie vor avea loc cele două etape de repartizare pentru candidaţii care au obţinut minimum 7.

1 Comment on "7 modificări de note pentru aspiranţii la titularizare"

  1. Da… autorul articolului a scos în evidenţă situaţia de salt din categoria “suplinitori” în cea de “titularizabili”, dar priviţi mai jos (că nu degeaba s-a chinuit autorul să ne prezinte rezultatul celorlalte contestaţii, aşa… de dragul statisticii!) şi o să vedeţi “drama” de care vorbeam într-un alt comentariu pe un alt articol, dar cu aceeaşi temă (cea a contestaţiilor). După ce că “pragul” este foarte coborât (nota cinci) pentru suplinitori, după contestaţie două candidate au urcat din “mlaştina subterană” a cotei de sub 5, în “mocirla terană” a cotei de sub 7, ceea ce le permite să meargă în faţa elevilor, la catedrele şcolilor româneşti ( căci numai în România cred că se întâmplă acest fapt!) respectiv, este vorba de Alina Silvia Mocanu la biologie(de la 4,95 la 5) şi Diana Cristina Sîrbu la engleză ( de la 4.3 la 5-cam mare saltul!).
    Când vor fi premiaţi cei 67 de bacalaureaţi de 10, pe data de 28 iulie a.c. (sper că am reţinut bine data) de către Ministerul Educaţiei, eu propun să fie “medaliate” şi aceste două doamne, deoarece din “nimic” au ajuns profesoare suplinitoare, după ce au contestat (au ştiut ele bine de ce au făcut contestaţii!) dar de fapt m-am răzgândit… să fie invitaţi toţi cei care au obţinut note sub 9 la examenul de titularizare, că doar şi aceste cadre didactice le-au predat “zece-arilor”(termenul îmi aparţine şi vă rog să citiţi “zeciarilor!”) noştri!!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*